Aloita tästä

Retkeilyauto, lapsi, leijasurffaus ja matkailu
Hangossa leijasurffausreissulla. Kuva: Pro-Caravan Finland Oy

Koti on siellä missä tuulee

Päivitetty 15.4.2022

Tervetuloa tutustumaan meidän perheen Koti on siellä missä tuulee -blogiin!! ??‍?‍? Toivomme, että sen lukemisesta olisi paljon iloa ja hyötyä sinulle. Olisi myös huippua, jos se kannustaisi tavoittelemaan unelmia ja reissaamaan myös pienen lapsen kanssa. Ei kaikesta tarvitse luopua lapsen myötä ja lopettaa elämistä tai siirtää haaveita tulevaisuuteen. Se riittää, että muuttaa vain hieman tapoja siten, että huomioi lapsen tarpeet. ??

Mistä blogin nimi tulee ja mitä aiheita blogissa käsitellään?

Blogin nimi tulee perheemme unelmasta: Koti on siellä missä tuulee. Aihepiirit liittyvät ympärivuotiseen retkeilyautoiluun kotimaassa ja ulkomailla, ympärivuotiseen leijalautailuharrastukseen ja pikkulapsen kanssa reissailuun. ?‍♀️??❄️? Unelmanamme on tehdä leijalautailusta ja matkailusta koko perheen harrastus siten, että perheen pieninkin voi olla seikkailuissa mukana. Meillä on ihana pieni poika, joka tykkää retkipakuseikkailuista ja luonnossa liikkumisesta. ???

Retkipaku-unelmaamme liittyen voit lukea ProCaravan:n tekemän haastattelun. ???

Mitä retkipaku-unelman saavuttamisen jälkeen?

Koska retkipaku-unelma toteutui viimein syyskuussa 2020 noin 1,5 vuoden haaveilun jälkeen, nyt haaveillaan niistä tulevista reissuista ja seikkailuista retkipakulla! Joskus olisi mukava päästä pidemmäksi aikaa kiertelemään pakulla ympäri Eurooppaa. Olisi mahtava kierrellä leijasurffipaikkoja ja päästä näkemään huikeita luonnonmaisemia ja tapaamaan muita reissuihmisiä. ???

Unelmiemme reissuun saisi sisältyä sekä kesä- että talvikeliä, jotta leijalautailemaan pääsisi sekä vesille että lumelle. ?‍♀️? Talvella 2021 selvisi, että myös pikkuinen on aivan innoissaan talvisista retkipakuseikkailuista!!!! Oltiin 3 viikkoa isyysvapailla ja reissussa Lapissa tammikuun 2021 puolivälistä eteenpäin ja oli aivan huippuhieno kokemus!!! ????❄️

Nyt pitää ruveta säästämään, jotta reissuhaave voisi toteutua jossain vaiheessa ennen kuin poika menee eskariin. ?

Miten leijalautailu ja lapsi on muuttanut elämää?

Leijaharrastuksen aloittaminen on muuttanut paljon elämäämme rennommaksi ja voisi sanoa, että siitä on tullut tavallaan elämäntapa. Sittemmin myös poikamme on muuttanut elämäämme ja sitä kautta aloimme haaveilla omasta retkipakusta, jotta reissuja ei tarvitse suunnitella ennakkoon ja olisi helppoa lähteä vaan, kun semmoinen tunne tulee. ?

Parasta retkipakureissuissa:

Joka päivä on vähän niinkuin uusi pieni seikkailu, kun et vielä aamukahvilla tiedä, mitä päivä tuopi tullessaan. ?? Talvella pimeimpään aikaan reissatessa yksi paras juttu on se, kun vasta aamulla pääset näkemään, miten upeasta paikasta heräät. ??

Retkipakulla voi reissata tuuliennusteiden mukaan. Ja jos missään ei tuule, niin sitten voi mennä sinne, missä aurinko paistaa.

Mitä iloa blogista on sulle?

Haaveissamme on tarjota lukijoille vinkkejä ja rohkeutta matkakulkineen hankintaan ja sitten itse reissuihin. Blogin kategoriat näkyvät etusivulla: retkeilyauto, reissut, lapsi ja leijalautailu. Kirjoitamme retkeilyauton käyttökokemuksista ja hyväksi havaitsemistamme jutuista. Myös reissuista ja leijalautailusta tulee postauksia ja sitten lapsen kanssa matkailuun liittyen myös jotakin vinkkejä.

Koitamme jakaa myös reissujen pikkusia iloa ja sattumuksia, jotka voisivat ehkä piristää päivääsi. Näitä ehkä enemmän sitten Facebookin ja Instagramin puolella. ???

Ehdota aiheita blogiin

Aiheita saa toki myös ehdottaa, jos on mielessä jotain mikä kiinnostaisi ja mistä haluaisi kuulla lisää. Vastailemme myös mieluusti kommentteihin ja viesteihin ja palaute on enemmänkin kuin tervetullutta. Täältä saat yhteyden meihin. Mukavan lepposia lukuhetkiä ja reissuja sinulle!!!. ?

Lopuksi

Meidän poppoosta voit lukea lisää täältä! Tulehan seuraamaan meitä Instagramiin, Facebookiin ja YouTubeen. ?

Mukavaa päivää ja laitahan viestiä,

Linda, Pasi ja pikkuinen seikkailija?

??‍?‍??‍♀️??❄️?

PS. Toivottavasti hymiöt ja emojit eivät häiritse, koska tykkään niitä hirmusti käyttää. Ja ne kuvaavat sitä tunnetta, mikä minulla on kirjoittaessa ollut. Kirjoitan monesti näitä juttuja reissun jälkeen terassilla ja retkipakussa, mikäli mahdollista, jotta reissussa ollut fiilis välittyisi sullekin. ?????‍♀️??❄️

(Visited 738 times, 1 visits today)
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0