Kokemuksia Awesome Maps -värityskartasta retkipakun sisustuksessa

Share if you liked! Thanks :)

— Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä.

Kirjoitettu 8.2.2021

Oon pitkään haaveillut tuosta Awesome Maps:in värityskartasta. Jo ennen retkipakua mietin, että tuo olisi aivan ihana vaikkapa kotiin. ? Värityskartta oli myynnissä joskus eräässä naisille suunnatussa surffikaupassa ja sitten se yhtäkkiä poistui sieltä ja en löytänyt sitä enää mistään. Sitten joku päivä löysin *Awesome Maps:in omat sivut ja sieltähän se Coloring map löytyi. ????

Luulen, että kun poika vielä hieman kasvaa, niin hän värittelee mieluusti maita, joissa ollaan retkipakulla käyty. ? Ja voi olla, että hänen suunnalta tulee myös tulevaisuudessa toiveita, että milloin lähetään taas retkipakulla reissuun, että hän pääsee värittelemään. ???

Awesome Maps -coloring map sopii hyvin Weinsberg Carabus 600 MQ -retkeilyautoon

Iloksemme saimme paperisen väristyskartan Awesome Maps:iltä ja meillä se päätyi Weinsberg Carabus 600 MQ -retkeilyautoomme. ???? Kelien muututtua kylmemmiksi syksyllä otimme takaovien lämpöpeitteen käyttöön, jotta tuohon sängylle ei vetäisi ja kartta sopii siihen tosi kivasti. Samalla näemme, missä paikoissa olemme pakulla käyneet ja voimme miettiä minne seuraavaksi suuntaisimme. ?

Testattiin karttaa myös sivuseinälle ja onhan se siinäkin upea! Vaikea valinta minne sijoittaa sen talvella. ☃️❄️ Kesällä päätös on helppo, koska takaikkunoista pitää päästä näkemään maisemat. ? Kumpaan paikkaan sijoittaisit kartan? ?

Awesome maps värityskartta
Awesome Maps -värityskartta Weinsberg Carabus 600 MQ -retkipakun seinällä.

Toisella puolella on pojan sänky, joten siihen karttaa ei pysty sijoittamaan. Täältä pääset katsomaan tarkemmin tuota pojan sänkyratkaisua, joka mahdollistaa sen, että mahdumme kaikki kolme nukkumaan mukavasti. ??

Awesome maps värityskartta
Awesome Maps -värityskartta Weinsberg Carabus 600 MQ -retkipakun lämpöpeitteessä.

Awesome Maps -värityskartan upeat yksityiskohdat

Awesome maps -coloring map:in yksityiskohdat ja piirustyyli ovat todella ihanat omasta mielestä! ?? Me ollaan päästy värittämään vasta kotimaata, mutta toivottavasti tänä vuonna 2021 pääsisi jo vähän muuallekin reissuun ja tulisi enemmän väriä karttaan. ?

Awesome maps värityskartta
Awesome maps värityskartta
Värityskartan ihanat yksityiskohdat ja persoonallinen piirustustyyli.

Awesome Maps -värityskartan materiaalivaihtoehdot

Värityskartta löytyy paperisena, kankaisena (canvas) ja pyyhkeenä. Meidän kartta on paperinen, mutta miettisin retkipakukäyttöön ehkä kuitenkin kankaista vaihtoehtoa mahdollisen kosteuden takia. Kotiin, jos sijoittaa kartan, niin varmasti ei ole väliä kumman valitsee. Se on oikeastaan makuasia. Kankaisesta tosin ei ole omakohtaista kokemusta. ?

Ja nyt jälkeenpäin, kun miettii, niin meidän olisi kannattanut ehkä valita se kankainen kartta jo taaperoikäisen pojankin takia. Mutta eipä tullut aiemmin mieleen koko asia. ?? Poika meinaan tykkää repiä kaikkea ja nuo takaovien ikkunaverhosysteemitkin on monesti kiinnostuksen kohteena ja saa pelätä, koska ne hajoaa. ? Nyt, kun tuli talvi, niin takaovien lämpöpeite suojaa ikkunaverhosysteemit myös ja ehkä poika on keväällä päässyt jo ohi tuosta repimisvaiheesta. ?

Awesome maps värityskartta
Awesome Maps -värityskartan kankainen versio sopii ehkä parhaiten retkeilyauto- ja matkailuautokäyttöön. Kuvassa tosin on paperinen version.

Awesome Maps:in muut kartat

Awesome Maps:in valikoimista löytyy myös muita karttoja, joita pääset ihmettelemään *täältä. Meitä miellyttää väristyskartan lisäksi erityisesti myös leijasurffikartta (Kitesurf map), joka on myös maailmankartta. Siitä näkee eri leijasurffispotit ja niihin sopivat tuulensuunnat yms tiedot. Voi pötkötellä sängyllä ja katsella karttaa ja miettiä mihinkähän päin maailmaa sitä seuraavaksi suuntaisi tuulten perässä?

Värityskarttojen vaihtoehdoksi löytyy myös raaputuskartta, jos se on itselle mieluisampi vaihtoehto. Me haluttiin pojan takia mieluummin värityskartta, koska veikkaan, että hän saattaisi raaputtaa koko kartan samantien, kun silmä välttäisi.??

Jos innostuit Awesome Maps:in kartoista, niin suosittelemme tilaamaan kartan *-merkityn linkin kautta, niin saat -10% pois hinnasta. Ja tuu toki seuraa meidän seikkailuja sinne. ?

Ihanaa päivää sinne!!!! ???

Muut postaukset

Retkeilyautoaiheisia

Täältä löydät retkeilyauto-aiheiset postauksemme.

Lapsiaiheiset

Täältä löytyy lapsiaiheiset postaukset.

Leijalautailuaiheiset

Täältä löytyy leijalautailupostaukset.

Reissupostaukset

Reissuista voit lukea täältä.


Huom! Tämä postaus sisältää Affiliate-linkkejä, jotka on merkitty *-merkillä. Jos ostat tuotteen tai palvelun kyseisen linkin kautta, saamme pienehkön komission tai tuotteen ilmaisen käyttökuukauden. Pelkkä linkin klikkaaminen ei kuitenkaan aiheuta sinulle kuluja eikä meille tuloja. Suosittelemme ainoastaan itse testaamiamme ja hyväksi havaitsemiamme tuotteita/palveluita.

(Visited 361 times, 1 visits today)
What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Share if you liked! Thanks :)

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.