Leirintäalueet ja matkaparkit talvella

Share if you liked! Thanks :)

Päivitetty 15.4.2022

Listaan tähän leirintäalueita ja matkaparkkeja, joissa olemme käyneet talvella.

Lapsiperheen toiveet leirintäalueiden talvipalveluista

  • Sauna- ja pesutila, jonka saa oman perheen käyttöön (Tämä toive myös kesälle). ? Nimimerkillä taaperon kanssa peseytyminen on aika haastavaa siten, että meet yksin lapsen kanssa suihku- ja saunatiloihin, kun hän ei pysy hetkeäkään paikallaan. ?? Kylpyhuoneestä löytyvä kylpyamme tai vati tms on plussaa ja, jos se mahtuisi vielä saunan puolelle. ?
  • Pyykinpesukone ja kuivausrumpu/kuivaushuone/kuivatuskaappi.
  • Vessan- ja harmaavesisäiliön tyhjennyspaikka.
  • Sähkötolppa, jota voi käyttää myös lämmitykseen, koska silloin voi säästää kaasussa, kun voi käyttää Trumassa ns. yhdistettyä lämmitysmuotoa (kaasu+sähkö). Lue lisää täältä.

Lyhyet esittelyt leirintäalueista ja matkaparkeista

  • Levilehto Apartments, Levi, Lappi
  • Luxia Caravan, Kakslauttanen, Lappi (nykyään jonkun toisen niminen)
  • Best Park Artctic Circle, Rovaniemi

Levilehto Apartments, Levi

Ollaan Levilehto Apartments:in karavaanialueella useampi yö omalla retkipakulla ja aina on ollut palvelu hyvää. Täältä löydät alueen nettisivut. Alue on aivan Levin keskustan lähellä eli helppo päästä eturinteille ja kylille kävellen. ?

Levilehdossa vierailtiin muun muassa alkutalven retkipakuseikkailuilla miehen ollessa isyysvapaalla. Tämä reissu oli myös eka talvireissu retkipakulla taaperon kanssa, mutta ei todellakaan jää viimeiseksi!!! ??❄️?

Vinkkinä jos Levillä pitää saada retkiauton vessa tyhjättyä niin täällä onnistuu ja palvelu on priimaa!!! ? Nimimerkillä saatiin vessa tyhjäksi hieman päivystysajan ulkopuolella! ??

Luxia Caravan, Kakslauttanen (huom! nimi on muuttunut)

Luxia Caravan sijaitsee paikassa Kakslauttanen, lähellä Kiilopäätä ja Saariselkää. Alueena se oli todella kiva ja sauna oli ihan huippu, koska sen sai varattua oman perheen käyttöön. ? Oltiin 2 yötä täällä ja toisena yönä oltiin ainoat vieraat ja toisena yönä oli myös toinen matkailuauto yötä. ? Täällä oli helppoa pestä pyykkiä, koska käytössä oli myös kuivauskaappi. ? Myös vessan tyhjäys yms Caravan-palvelut löytyi täältä. Huom! WC:n tyhjennys ei onnistunut 2022 maaliskuussa. Talvella 2021 onnistui.

Best Park Arctic Circle, Rovaniemi

Vaikea varmaan halvemmalla enää löytää yöpaikkaa, saunaa ja suihkua kolmelle. Best Park Arctic Circle -matkaparkissa maksoi noin 14€ yöpyminen tammikuussa 2021 ja kaikki heidän palvelut oli käytössä, jopa sauna. Portilla teimme varauksen puhelimella ja saimme koodin porttiin maksun jälkeen. Tilat oli aivan uudet ja ne oli meillä yksityiskäytössä, koska muita ei näkynyt. ? Samaan hintaan onnistui myös vesisäiliön täyttö ja vessan tyhjennys. Tarkemmat tiedot löydät Best Parkin omilta sivuilta.

Lue lisää täältä meidän vierailusta Rovaniemen Best Parkissa ja tsekkaa kuvat:

Retkeilyauto ja kolmen viikon isyysvapaa mahdollistivat huikean kokemuksen talvisessa Lapissa ??

Lopuksi

Ei muuta sitten muuta kuin retkipakuseikkailemaan ja voit jakaa meille päin omat leirintäalue ja matkaparkkivinkkisi!! ?  Listasin myös muita postauksia alle, jotka saattaisi sua kiinnostaa. ?

Muita blogipostauksia

Retkeilyautoaiheisia

Täältä löydät retkeilyauto-aiheiset postauksemme.

Lapsiaiheiset

Täältä löytyy lapsiaiheiset postaukset.

Leijalautailuaiheiset

Täältä löytyy leijalautailupostaukset.

Reissupostaukset

Reissuista voit lukea täältä.

Muuta

Tutustua täällä lisää meihin ja blogiin ja lue miten retkipakuhaaveemme sai alkunsa ja miten se lopulta toteutui.

Ja tuu seuraa meitä Instagramiin tai Facebookkiin.

Mahtavaa päivää sinne ja ihania retkipakuseikkailuita!! ???

(Visited 2 261 times, 1 visits today)
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Share if you liked! Thanks :)

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.