Tietoa meistä

Retkeilyauto, lapsi, leijasurffaus ja matkailu
Hangossa leijasurffausreissulla. Kuva: Pro-Caravan Finland Oy.

Heippa ja tervetuloa tutustumaan meihin ?

Päivitetty 15.4.2022

Ihan mahtavaa, että päädyit tänne lueskelemaan. ?

Olen Linda ja meidän poppooseen kuuluu lisäkseni Pasi ja meidän pieni poikamme. Olemme perhe, joka tykkää elää hetkessä ja nauttii pikkuisista seikkailuista ympäri vuoden. ?? Tykkäämme myös hitaista aamuista, leijasurffista, ulkoilusta ja kauniista maisemista. ??

Taustaa minusta, joka kirjoittelen näitä juttuja täällä

Mä (Linda) kirjoittelen nämä jutut tänne blogiin ja kuvailen myös mielelläni. Pasi sitten keskittyy vaan kuvailemaan ja hän on todella innostunut ilmakuvauksesta. Pasilla on oma Instagram Drone and vanlife, jota olet myös tervetullut seuraamaan.

Jotain pientä tietoa meistä muuten

Olen palannut takaisin töihin yhdistetyllä äippävapailta ja lisäksi minulla oma koruputiikki nimeltään Arctic Wind Jewelry. Pasi ajelee työkseen kuorma-autoa ja vapaalla retkipakua. Reissussa koitetaan olla aina kuin mahdollista tai sitten käydään vaikka hakemassa kaffet läheiseltä huoltsikalta, jotta saadaan syy lähteä liikkeelle retkipakulla. ??

Pikkuinen oli 8kk ikäinen, kun pääsimme koko poppoolla syksyllä 2019 ensimmäistä kertaa retkipakureissuun ja hyvin meni jo silloinkin, vaikka vuokra-autoon ei saanutkaaan laittaa vesiä lainkaan. Asia selvisi autoa noutaessamme, niin kuin sekin, että autossa ei ollutkaan Isofix-kiinnikkeitä. Näistä ylläreistä huolimatta oli kivaa ja retkipakukuume vain kasvoi!!! Ensimmäisen reissun kohokohta oli se, kun pääsin leijasurffaa ekaa kertaa raskauden jälkeen Yyterissä ja pieni nukkui kaukalossa rannalla. Tuuli oli yli 10m/s, mutta ei se haitannut yhtään. Pikkuinen taitaa rakastaa tuulta ja meren kohinaa ihan yhtä paljon kuin me vanhemmatkin, ainakin unista päätellen. ??

Ikimuistoisin reissu tähän mennessä omalla Weinsberg Carabus 600 MQ -retkeilyautolla on ollut 3 viikon talvinen seikkailu Lapissa tammi-helmikuun 2021 vaihteessa. Alunperin meidän piti seikkailla isyysvapaat ympäri Eurooppaa, mutta korona siirsi tätä haavetta, mutta toi tilalle talvisen Lapin seikkailun. ? Tämän talvisen Lapin reissun jälkeen on tullut muutama muukin reissu tehtyä, mutta aika ei ole valitettavasti riittänyt kirjoitteluun töihin paluun jälkeen. YouTubesta löytyy muutama reissuvideo.

Mukavia lukuhetkiä ja toivottavasti viihdyt blogissamme!

Toivoopi

Linda, Pasi & pikkuseikkailija ?

PS. Täältä voi aloittaa tutustumisen blogiimme. Ja tulehan ihmeessä seuraamaan meitä Instagramiin ja Facebook-sivulle. YouTubesta löytyy myös reissuvideoita. ???

(Visited 410 times, 1 visits today)
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0